ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ

 

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ-ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ.

 

ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ". ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΣΠΟΥΔΩΝ) Η ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΕΞΑΜΗΝΟ.

 

ΟΣΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.

 

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ,  ΕΓΓΡΑΦΕΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ.

 

ΟΣΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΔΙΩΡΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ.

Επικοινωνείστε Μαζί Μας

Γραφείο: ZB 213 (Ημέρες/ Ώρες : Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη 10:00 - 12:00 )

  • Τήλ: +30-210-538-1225
  • Fax: +30-210-538-1226