Η ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ 2013 … …

 

κόπηκε από τον Πρόεδρος του Τμήματος Ηλεκτρονικής κ. Σάββα Βασιλειάδη την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Τμήματος (ΖΒ213) στο Κτίριο Ζ του Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ. . Παρόντα ήταν όλα τα μέλη ΕΠ, τα μέλη της Γραμματείας και τα μέλη ΕΤΠ του Τμήματος – και όχι μόνο… 
Το Τμήμα και το προσωπικό τίμησαν με την παρουσία τους οι κκ. Λάζαρος Βρυζίδης, Πρόεδρος Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ., Κων/νος Κάντζος και Δημήτριος Τσελές, Αντιπρόεδροι, τα νεοεκλεγέντα μέλη του Συμβουλίου Ιδρύματος κ. Γεώργιος Καλκάνης, Πρόεδρος, και κκ. Ιωάννης Μαρουλάς, ομότιμος καθηγητής ΕΜΠ και Παναγιώτης Γιαννακόπουλος, καθηγητής Τμήματος ΗΥΣ, ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος του Συμβουλίου Ιδρύματος ΤΕΙ Αθήνας καθηγητής Elias Siores, και το μέλος καθηγητής κ. Γεώργιος Παναγιάρης, η Διευθύντρια ΣΤΕΦ κα. Μαρία Ραγκούση και ο Διευθυντής ΣΔΟ κ. Στέλιος Πατσίκας, ο κ. Γιώργος Παπαδόπουλος, Γραμματέας Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ. ,ο πρόεδρος του ΕΣΕΠ Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ. και μέλος του Τμήματος κ. Απόστολος Κοκκόσης και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Αυτοματισμού καθ. κ. Κων/νος Αλαφοδήμος.

 

Ιδιαίτερα τιμητική και συγκινητική ήταν η παρουσία του καθηγητή κ. Ευάγγελου Σερβετά, που εκπροσώπησε την «ηρωική» εποχή δημιουργίας και άνθισης του Τμήματος, των ομότιμων καθηγητών κκ. Κων/νου Ζίγκηρη, Γεωργίου Κόγια και Στέφανου Τσιτομενέα, και όλων των ιδιαίτερα αγαπητών συνταξιούχων συναδέλφων κκ. Γιώργου Καρατζά, Φώτη Μαντά, Γεράσιμου Δημητρακόπουλου, Λάζαρου Σιδηρά, Δημήτρη Μαϊτού, Νίκου Τελιόπουλου καθώς και της κας. Μάρως Παπαδάκη, μοναδικής γυναικείας παρουσίας που δεν πέρασε ποτέ απαρατήρητη! Τους διοικητικούς υπαλλήλους εκπροσώπησε η μέχρι πρόσφατα Γραμματέας του Τμήματος, πολύ αγαπητή κα. Βιργινία Κρουστάλλη. Από την ωραία Κέρκυρα ήταν νοερά μαζί μας ο αγαπητός καθηγητής κ. Σπύρος Δαφνής, πρώην προϊστάμενος του Τμήματος. Στη σκέψη μας ήρθαν κι οι συνάδελφοι που «έφυγαν» πρόσφατα αλλά δεν ξεχάστηκαν, ο Χριστόδουλος Κοκκώνης και ο Κυριάκος Ιγγλέσης.

 

Ο Προϊστάμενος κ. Βασιλειάδης καλωσόρισε σύντομα όλους τους προσκεκλημένους και έκοψε την πίτα μέσα σε φιλική ατμόσφαιρα χαράς, οικειότητας, πολλών αναμνήσεων - σοβαρών και φαιδρών - και αρκετής … συναισθηματικής φόρτισης! Εις πείσμα της κρίσης ή ίσως και εξαιτίας της εν μέρει, όλοι απολαύσαμε την ευκαιρία να ξανασυναντηθούμε στο Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ. και στο Τμήμα. Με την υποστήριξη της Διοίκησης του Ιδρύματος, το προσωπικό του Τμήματος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τους παλαιότερους καθηγητές που είναι οι φορείς της ιστορίας μας, αλλά και να αναπτύξει ακόμα περισσότερο τις σχέσεις με το ΤΕΙ Αθήνας. Ελπίζουμε ότι η εκδήλωση αυτή δεν θα μείνει ανεπανάληπτη – υποσχέσεις τουλάχιστον γι’ αυτό δόθηκαν πολλές.

Επικοινωνείστε Μαζί Μας

Γραφείο: ZB 213 (Ημέρες/ Ώρες : Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη 10:00 - 12:00 )

  • Τήλ: +30-210-538-1225
  • Fax: +30-210-538-1226