Ημερίδα Βιοϊατρικής Τεχνολογίας

ΗΜΕΡΙΔΑ

 

Βιοϊατρική Τεχνολογία: Ο ρόλος του Ηλεκτρονικού Μηχανικού

 

Συνεδριακό Κέντρο Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ.

 

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

 

Πρόσκληση – Πρόγραμμα

 

 

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα Βιοϊατρικής Τεχνολογίας που διοργάνωσε το Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Ε., στο Συνεδριακό Κέντρο του ιδρύματος την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015.

  Την ημερίδα άνοιξαν ο Αντιπρόεδρος του ιδρύματος κ. Δημήτριος Τσελές και ο Διευθυντής της ΣΤΕΦ κ. Παντελής Μαλατέστας, που τόνισαν τη σημασία του κλάδου αυτού και τις επαγγελματικές προοπτικές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στους φοιτητές μίλησαν ο κ. Χαρίλαος Αποστολίδης, Διευθυντής Τεχνικής Υπηρεσίας Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, ο κ. Δημήτριος Λιάκος, Ηλεκτρονικός Μηχανικός Τ.Ε., MSc (ε.π.), Ειδικός Μηχανικός Ψηφιακών Διαγνωστικών Απεικονιστικών Συστημάτων Ακτίνων Χ και ο κ. Μανώλης Κακλιδάκης, Ηλεκτρονικός Μηχανικός Τ.Ε., Διευθυντής Τμήματος Βιοϊατρικής Τεχνολογίας του Νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» - στον οποίο ανήκει και η πρωτοβουλία για την οργάνωση της ημερίδας.

  Η συμμετοχή ήταν μαζική, καθώς τις ομιλίες παρακολούθησαν περισσότεροι από 300 φοιτητές του Τμήματος αλλά και συναφών Τμημάτων της ΣΤΕΦ. Μέσα από τις ομιλίες οι φοιτητές ενημερώθηκαν για τις πλέον σύγχρονες εξελίξεις στο χώρο της Βιοϊατρικής Τεχνολογίας και του ειδικού εξοπλισμού που χρησιμοποιείται σήμερα, αλλά και για τις επαγγελματικές προοπτικές που ανοίγονται για τους αποφοίτους Ηλεκτρονικούς Μηχανικούς στο χώρο της Βιοϊατρικής Τεχνολογίας, στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. Την ημερίδα έκλεισε με σύντομη παρέμβασή του ο πρόεδρος του Τμήματος κ. Σάββας Βασιλειάδης.

Επικοινωνείστε Μαζί Μας

Γραφείο: ZB 213 (Ημέρες/ Ώρες : Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη 10:00 - 12:00 )

  • Τήλ: +30-210-538-1225
  • Fax: +30-210-538-1226